submit


Okei, joten tapasimme Historian tunnilla, olen kääntämällä. lokakuuta ja Hän (Leo) kääntämällä. Marrask. Puhumme paljon Historian tunneilla, puhumme meidän kulttuuria. Hän on Meksikon ja olen Kiinalainen (syntynyt USA). Hän alkaa puhua, kuinka hän vihasi Meksikolaisia, kun hän on Meksikon itsensä ja minä kuulustella häntä. miksi vihaat Meksikolaiset, kun Meksikon. Hän on kuin vihaan sitä, miten ne toimivat ja tavaraa, he luulevat, että hän on vuorossa. hän puhuu hän vihaa Meksikon tytöt liian, he ajattelevat aina kaunis ja seksikäs. Olen kuin. Olen myös hän, kuten ei, et käyttäydy normaalisti. Lol. Hän kertoi minulle, hän ei päivämäärä Meksikon tytöt. Niin, hän vain ei pidä niitä, ja hän ei näytä Meksikolaiselta ollenkaan, hän näyttää Dominikaanisen tasavallan ja Puerto Rican. Tai jotkut vähän sekoita. Arjen afterschool hän on yö koulu ja pääsee ulos pm, mutta perjantaisin hän saa normaalin koulun aika. Hän kysyy minulta, mitä teen afterschool, kysyvät minulta, jos haluan mennä hänen kanssaan syömään, ja sitten elokuva. Minä, kuten hyvin varmasti, ei ole ongelma. sitten perjantaina me ei mennä syömään ja elokuviin, hän kertoi minulle, hän vie minut hänen siskonsa talossa, katsella elokuvia, koska hänen talonsa on paljon elokuvia. Hän on kuin, en pure. lol. Joten, mitä se tarkoittaa, kun hän vie minut hänen sisarensa talossa? Vaikka hän oli tehdä varma, jos hän ei ole kotona, mutta hänen veljen ovat siellä. Ja siellä on mahdollisuus, hänen sisko tulee kotiin. Menimme sinne ja hänen veljen ovat mukavia minulle ja kaikki. Sen jälkeen, kun hänen sisko tuli kotiin, ja he puhuivat. sitten Leo kertoi minulle hänen sisarensa pitää minut Lol. Olen kuin. on okei. Hän pyytää minua, jos menen hänen kanssaan hänen ystävänsä Vauva Suihku, tyttö tuli raskaaksi meidän koulusta. Mutta en tiedä kuka se on. ja koska tänään me ei mennä elokuvateatteri, hän kysyy minulta, jos haluan mennä hänen kanssaan, tiistai tai keskiviikko, koska siellä on koulusta pois. Niin. ei se tarkoittaa, että hän pitää minusta tai. En ole varma. Sen jälkeen, kun hänen sisarensa talossa menimme syömään illallista American Diner. Puhumme paljon ja meillä oli hauskaa. Puhumme Teini Raskaus ja mitä voimme tehdä asialle, jos se oli joko meistä. Mutta katso, minä olen Teini äiti itse. Minulla on vauva tyttö kuukauden vanha. En tiedä, jos hän lakkaa puhumasta minulle, koska olen äiti. En ole vielä kertonut. Mutta sanoin, että uskotko, että olen raskaana ennen. Näet kaikki rasva minulle, ja hän on kuin mitään olet makaa. Hän oli mukava kaveri. hän nauraa kaikelle. Meillä on paljon yhteistä, kuten puhumme meidän kulttuuria. kuinka me tykkää tästä ja että. Vihaan Meksikolaiset. mutta ei niitä kaikkia. Tarkoitan pervoja. että soittaa sinulle seksikäs kadulla tyhjästä NY. Niin niitä -_. Ne sai minut vihaamaan Meksikolaisia. Ei millään pahalla, jos Meksikon. Mutta Leo on erilainen. hän istui viereeni aikana vapaa-aikana koulussa, kun hän piti olla luokassa. ha-ha. En kysy, miksi et istu ystävien kanssa. Hän on kuin aiheuttaa sinua täällä aina itse ja en halua istua heidän kanssaan. Olen kuin miksi. Hän on, kuten sanoin, en pidä tavasta, jolla ne toimivat, ja he puhuvat tyhmiä. Lol. Niin, että sai minut nauramaan. täällä. Hän vie minut luokan joka kerta, kun me törmäävät toisiinsa. kerran kysyn häneltä, jos voisin vaihtaa vaatteet vessassa ja sitten ottaa minut jooga luokan, hän on hyvin varma, ja sitten kysyä minulta, jos hän voi ajaa luokan ja saada pass ja tule takaisin tänne ja odota minua, ja minä menen muuttuvat. Olen sellainen kuin olen vaivaa ja harmittaa hei. hän ei sanonut, että hän on kuin en välitä. Tulen takaisin niin nopeasti kuin voin), olen kuin hyvä on sitten. Hän tuli takaisin ja käveli minua jooga luokan, ja hän meni tunnille. Mutta sen jälkeen illallinen perjantaina. hän ei tekstaa tai soita minulle. hän sanoi, että hän soittaa minulle pm varmista, että jos en voi mennä vauva suihku hänen kanssaan. hän kysyi minulta pari kertaa, jos äiti päästää minut ulos myöhään. aikana illallinen, hän halusi viedä minut kotiin aikaisin, joten äitini ei huoli minusta. Niin, en ole varma hänestä. Hän kertoo minulle, kuinka hän, kuten tytöt, jotka ovat vanhempia kuin häntä, ja sanoin hänelle, että pidän kaverit, jotka ovat muutaman vuoden vanhempi kuin minä. olemme kuin päinvastoin. Niin, en tiedä. kerro minulle hänestä. Tai hän vain haluaa ystävystyä kanssani. kuin Vain ystäviä. En välitä ottaa ystävä, pidän hänestä, koska hän on mukava, toisin kuin muut Meksikon kaverit. Hän sanoi, että hän opettaa minulle espanjaa ja tavaraa. Luuletko, että hän pitää minusta? hieman. tai ei edes. Tai luuletko, että hän on pelimies. Kerro minulle siitä. Puhumme myös ensimmäinen bf gf ja jos tapailimme muita rotuja. Kerroin hänelle minun ensimmäinen bf oli Afrikkalainen Amerikkalainen ja hän päivätty Kiinalainen tyttö yläasteella. niin joo. se siitä. Kiitos käsittelyssä kaikki tämä

About