submit


Kommunikatiivinen, kunnioittava, rehellinen, herkkä, hengellinen. älykäs. Musiikki tärkeää, nauraa, tanssia, auttaa. Hoidon ympäristö, eläimet, tekemässä parempaa maailmaa. Perhe ja ystävät tärkeitä. Le. Joskus se on kaikkein fez määritellä, mitä u tai ei. En ole mikään bile-eläin sinä olen eläinrakas, joilla on ollut nosti ranch. I luv vastuuta, mutta nyt olen luv sen puute, kuten tending t. Olen rento nainen. olen charmia, naisellinen. kauneus, älykäs, pidän urheilusta, viettää aikaa talon sisällä tai ulkopuolella, teatteri, lukeminen, tanssi, matkustaminen, rakastan eri kulttuureja Guam. Olen kokki Mexica. Olen sinkku, ja en ole koskaan ollut parisuhteessa. Siksi etsin vakava henkilö, joka ei pelaa. Olen rehellinen, ja tykkään olla seurallinen. Mitä voin kertoa itsestäni muutaman sanan, että olen maanläheinen nainen, joka uskoo Jumalaan ja ystävyys, tiedän, että se on erittäin vaikea löytää rakkautta täällä, koska etäisyys, mutta ehkä olen ca. Haluan nauttia elämästä. Usko ja positiivinen asenne elämäni on ollut helppoa. On niin monia ominaisuuksia meillä kaikilla on. Muutamia mainitakseni. Itsenäinen, kunnianhimoinen, taitava, romanttinen, huolehtiva, myötätuntoinen, rakastan elämääni. olen Gringa asuu Baja. Minä rakastan Meksikoa. Olen non-arvostelu ja elänyt enemmän viikossa kuin useimmat ihmiset elävät elämänsä ajan. Mieheni vuosia, kuoli kuukausi sitten, kun kahdeksan vuoden taistelu. Olen matkailija, tykkään kuunnella musiikkia koko päivän kahvila-ja muista hyviä aikoja elämässäni. Olen erittäin ystävällinen, laji, lojaali, ahkera, mutta rakastaa chill kun työ on tehty, luotettava, myötätuntoinen, intohimoinen ja antelias. Työskentelen hieroja at high end hieronta, spa-Meksikossa. Olen vakava ja suora kanta-uskollinen affektiivinen koskaan tuomitse ketään, ja ole kuin valheita ja pelejä. Rakastan koirien (chihuahua). Olen yksinkertainen nainen, joka rakastaa työtään, matkustamista, mutta myös pysyä kotona ja katsoa televisiota ja elokuvia, ja hänen Chihuahua koiria. Olen keskimääräinen nainen, joka haluaa nauttia elämästä ja jakaa kaikki minun pari, yksinkertaisia asioita, kuten olla kotona katsomassa elokuvia, ruoanlaitto, mennä ulos camping, tai jakaa hyvän aterian romanttinen. Erittäin aktiivinen ja henkisen. Rakastan filosofiaa, taidetta ja kirjallisuutta. Ei voi kuvitella elämää ilman matkustaa ja seikkailu. Haluan olla aktiivinen, ulkona ja pysyä aktiivisena ja liikkua ruumiini. Vain noin mitään. Sukellus, snorklaus, vaellus, retkeily. Lukeminen, meditaatioita ja on hiljainen. Asun uutta energiaa ja yrittää. Koulutettu, suuntautunut perhe, rakastava ja spontaani. Rakastan oppia uusia paikkoja, ihmisiä ja kulttuureja. Olen hyvin maanläheinen. En nauttia ulkona ja katsella elokuvia, kuunnella m. Hauska olla, intohimoinen, voimakas, ja niin paljon enemmän, sinun pitäisi selvittää. Etsitkö jotain todellista, joten jos et ole lähellä, toivon, että olet halukas voi matkustaa tapaamaan. Ei ei-merkitystä. Olen Erin. Olen syntynyt ja kasvanut yhdysvalloissa, mutta minä ll olla siirtymässä Veracruz alueella hyvin pian poikani ja miniänsä. Olen erittäin rento, helppo menossa henkilö. Rakastan pitää hauskaa ja nauraa. L. olen nainen, jotka ajattelevat, että elämä on liian lyhyt, ja että meillä on vastuu elää parhaalla mahdollisella tavalla. Yritän olla terve ja olla parempi ihminen joka päivä. Monet sivustot väittävät olla vapaa, mutta osuma sinulle yllätys maksuja kun olet liittynyt. Yhdistää Sinkkuja on ilmainen Meksiko-treffipalvelu, jossa on kaikki ominaisuudet ilmainen ja ei yllätyksiä. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää ja vastaanottaa viestejä, Chat, pikaviestin, Blogi ja Post meidän villi mutta ystävällinen, kansainvälinen ja Meksikon dating Foorumeilla ilman kustannuksia koskaan. Ei ole luottokorttia tarvita. Ei kustannuksia, Ei hyvityksiä, ei kuponkeja, Ei ole totta. Tavata New Mexico yhden ystäviä tänään. Oletko kokeillut kaikkia perinteisiä tapoja löytää joku erityinen Meksikossa? Oletko kyllästynyt Meksiko bar club kohtaus, tulossa kotiin tyhjään taloon yksinäinen pöydät-yksi niille, romanttinen Meksikon ravintoloita, tuhoisa sokea päivämäärät perustaa oman matchmaking ystäviä, Meksikossa paikallisia sinkkuja ryhmien sinkkuja tapahtumia ja kokouksia, joilla ei ole tuloksia

About