submit


Olen melkein. Olen espanjan suuret yliopistossa. Asun alueella, YHDYSVALLOISSA, jossa ei ole Meksikolaiset (kilpailu — löytää kaikkein houkutteleva). Päätin muutama kuukausi sitten kirjautua espanjalainen chat-huone löytää joku harjoitella espanjan kanssa. Hän on minun ikäiseni ja tietää hyvä määrä Englanti. Me opetamme toisiamme. Olen melkein. Olen espanjan suuret yliopistossa. Asun alueella, YHDYSVALLOISSA, jossa ei ole Meksikolaiset (kilpailu — löytää kaikkein houkutteleva). Päätin muutama kuukausi sitten kirjautua espanjalainen chat-huone löytää joku harjoitella espanjan kanssa. Hän on minun ikäiseni ja tietää hyvä määrä englanti. Me opetamme toisiamme meidän kieli. Hän on sama uskonto kuin minä, hän on erittäin söpö, ja kaikki, mitä haluan. Siitä lähtien kun olin pieni, vanhempani kertoivat minulle, että ei mennä chat, älä koskaan luota ihmisiä verkossa. En uskalla kertoa niistä. Pitäisikö minun kertoa heille. Jos on, niin milloin ja miten. Hän on tulossa USA joulukuussa ja olen aikeissa tavata hänet ja hänen perheensä. Haluaisin ottaa jonkun mukaani, ei yksin. Minä todella pidän hänestä. Neuvoja. Minun neuvoni. älä sekaannu. En haluaisi sanoa sitä, koska en tiedä, mitä se on kuin saada mukana jonkun ja internet-yhteys. Mutta voin melkein taata teille, että tämä ei ole mitä etsit. Luulet tietäväsi häntä, mutta et voi tietää varma. Ne, kuvia tai vaikka video chatit, ei ole ehkä sitä, mitä luulet hän on. Vanhempasi ovat oikeassa varoitus et luota ihmisiin internetissä. Kunpa olisin kuunnellut heitä. Kuin raiskauksen uhrille, älä laita itsesi vaaraa. Jos et uskalla kertoa vanhemmillesi, se tarkoittaa, että sisimmässäsi tiedät, tämä ei ole terve tilanne. En ole yrittää pilata iloasi, kulta. Mutta en halua ottaa sitä riskiä, että joku loukkaantua niin pahasti kuin olin, koska internet-yhteydet. Ainakin kuunnella mitä minulla on sanottavaa, kiitos. Haittaa alaikäisille, väkivaltaa tai uhkailua, häirintää tai yksityisyyden invaasio, matkimista tai harhaanjohtamista, petoksia tai phishing, Haittaa alaikäisille, väkivaltaa tai uhkailua, häirintää tai yksityisyyden invaasio, matkimista tai harhaanjohtamista, petoksia tai phishing, Haittaa alaikäisille, väkivaltaa tai uhkailua, häirintää tai yksityisyyden invaasio, matkimista tai harhaanjohtamista, petoksia tai phishing

About