submit


Olen Meksikolainen ja rakastui Tanska-vuotiaana. Olen itse opettanut tanskan iässä. En osaa lukea, puhua asiallisesti ja kirjoita se — kunnossa. Nopeasti eteenpäin-vuotiaana tapasin miehen, tanskan, että olisin päätyä dating. Vuotiaana tapasin harrastaja, Shane (R. I. P) tanskan. Dating tämä tanskan kaveri taas oli mahtava. Olen sen yli, on kuulo tanskan Kaverit Nordic yleensä ovat tylsiä, ei romanttinen tarpeeksi. Hän oli hieman ujo ja hankala alussa, olin pudottamalla vihjeitä kertoa hänelle että olen ihastunut häneen. Hän ei saanut niitä, Joten pyysin muita minun tanskan kanssa (tytöt), he kertoivat minulle suoraan kerro hänelle,»haluan sinua», minä. Hän teki kuten minä, me vain kirjeellä. Hän oli Romanttinen,»God morgen ScatJag harju kaivaa»mukava, hauska. Minun buff, Shane. JUMALA. Hän oli ystävällinen, hauska, seurallinen, hän oli opiskella espanjaa puhua vanhempieni kanssa. Hän oli kannustava, hän oli kuin tanskan kielen opettaja. Meillä oli hyvä yhteys, hän kertoo minulle kaiken, ja haluaisin kertoa hänelle kaiken. Tapasin muita tanskan pojat, Hän oli ihana, mukava. Ymmärrystä Pohjoismaiden kaveri on vaikeaa aluksi, varsinkin jos nainen tulee latinan kulttuuri, jossa mies maksaa kaiken. Machoilu. Jos tasa-termi koskee sinua, Se on sinun. Hän auttaa sinua. Voit mennä»hollantilainen»maksaa ruoka aina. Älä odota erityiskohtelua vain siksi, että olet nainen. Se miten ne ovat, ja jos haluat päivämäärän, sinun täytyy omaksua osaksi heidän kulttuuriaan. Yritä ymmärtää heitä, tasa-arvoisia. Ensin se oli vaikeaa, mutta sain sen. (Rehellisesti, nyt inhoan sitä, kun kaverit ovat try-kova tai sanoa»minä maksan kaiken»en halua tuntea olen velkaa heille jotain, Niin haluaisin maksaa osan tai maksaa kaiken. Anna miehen maksaa. Se EI ole minulta.) Se riippuu kaveri, saat. Olin siunattu on kaverit ja ystävät (tanska), jotka ovat uskomattomia. Vaihtaisi niitä mitään maailmassa. Meksikon tytöt eivät ole yhtenäinen ryhmä, jolla on samat intressit. Jotkut Meksikon tytöt, kuten lumilautailu. jotkut Meksikon tytöt, kuten video pelit. Jotkut Meksikon tytöt, kuten lukeminen. Jotkut Meksikon tytöt kuin musiikkia. Jotkut Meksikon tytöt, kuten Pohjoismaiden kaverit. Jos on olemassa erityinen henkilö olet kiinnostunut, paras tapa selvittää, mitä hän haluaa, on kysyä häneltä, ei vieraita internetissä.»Gueridons», tai luonnon blondit ovat harvinaisuus täällä Meksikossa, ja, kuten kaikkialla muuallakin maailmassa, erilainen ja eksoottinen on aina mielenkiintoinen ja houkutteleva

About